Hrvatski obrazovni portal za učitelje razredne nastave

Uredništvo

Predstavljamo novu Zbornicu

Prošlo je više od desetljeća od početka rada Zbornice (od ideje puno, puno više) i sada se vraćamo s novom, obnovljenom, suvremenijom Zbornicom. Predstavljamo portal novim dizajnom ali i novom domenom zbornica.hr. Osim bržeg otvaranja stranice, lakše čitanje i pretraživanje materijala omogućeno je i na vašim mobilnim uređajima.
Zadržali smo glavnu vodilju pretraživanja portala, ZBIRKU, koja je razvrstana po predmetima. Rubrike na naslovnici su iste, obogaćene DOS (digitalni obrazovni sadržaji) kategorijom koja je u radu još par dana.
Želja nam je da se na jednom mjestu može potražiti materijal koji bi pomogao učiteljima/cama u radu, riješio neke njihove nedoumice ili bi tek dobili ideju. Mjesto na kojem ćete sresti stare prijatelje, upoznati nove ili tek na trenutak navratiti. "Virtualno" mjesto koje bi još bolje povezalo učitelje, roditelje i škole.
Tijekom polugodišta obnavljat ćemo našu staru zbirku materijala uz dodavanje novih.
Bit će nam drago ako i vi svojim idejama, savjetima, sugestijama, pohvalama, radovima iz razreda, osobnim iskustvom... navratite u Zbornicu.
Dobro došli,
Vaša Zbornica
Zbornica
Hrvatski obrazovni portal za učitelje razredne nastave